Dag 2: Longview verkennen en bekomen van de lange reis

Deze nacht enkele malen wakker geweest en om halfzes uiteindelijk dan toch maar opgestaan, dat is waarschijnlijk de typische nacht na een jetlag.

De dag begint met een zeer goed en lekker ontbijt met dank aan Best Western.

Er was vandaag niks gepland buiten naar de Walmart gaan om de nodige inkopen, stoeltjes – koelbox – drinken – eten, te doen om al een tijdje verder te kunnen tijdens de trip want morgen vertrekken we naar Mount Rainier N.P. en daar zijn natuurlijk geen Walmarts en consoorten. Tegen het middaguur besloten we om in de lokale Subway een broodje te geen eten als lunch. 

Na de lunch besloten we dan om toch even naar Longview Downtown te gaan en daar was het eigenlijk wel leuk om even te wandelen. Een mooi plein met een monument voor de oorlogsveteranen, enkele leuke gebouwen en een replica van de Long-Bell Shay Number 5 locomotief.

Voor de avond zijn we gaan eten bij Papa Pete’s Pizza. We bestelden daar twee medium pizza’s maar blijkbaar had men verstaan 1 medium pizza voor 2. We kregen 1 pizza met 2 borden. We kregen die pizza maar net met z’n tweeën op.

Morgen vertrekken we naar Mount Rainier NP waar we twee nachten logeren in de Paradise Inn Lodge. In de weg daarnaar toe gaan we ook Mount Saint Helens bezoeken. Dat is de eerste vulkaan in een hele reeks die we tijdens deze roadtrip zullen zien.

Voor de mansen die ons dagelijks volgen dit: in Mount Rainier zullen we meer dan waarschijnlijk geen enkele internetverbinding hebben, de volgende updates zullen dus pas online komen van zodra we vrijdag in Seattle zijn.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *