Dag 16: Moab

Vanmorgen vroeg vertrokken uit Capitol Reef. Er stond nochthans een relatief kleine verplaatsing op het programma naar het fantastische Moab. Dit is intussen reeds de derde keer dat we hier voor één of meerdere nachten (nu blijven we hier 3 nachten) verblijven en Moab voelt voor ons al een beetje aan als thuiskomen.

Vandaag wilden we Dead Horse Point State Park bezoeken. Rond halftwaalf kwamen we hier aan. De toegang bedraagt 20$ voor een voertuig met inzittenden en het pasje is drie dagen geldig. Er is een mooi Visitor Center waar je een introductiefilm van 15 minuten kan bekijken. Als je helemaal ten einde rijdt heb je een mooi zicht over de meanders van de Coloradorivier. Hier zijn ook overdekte picnicplaatsen aanwezig waarvan we dankbaar gebruik hebben gemaakt. Door het uitstekende uitzicht over de Coloradorivier is een bezoek aan dit state park echt een aanrader maar echt interessant wordt het als je enkele van de vele trails wil wandelen.

Rond half drie zijn we hier vertrokken richting hotel, het Adventure Inn. Iets buiten het drukke centrum gelegen. De kamers zijn zeer ruim en heel verzorgd. Tegen een schappelijke prijs in een voor de rest toch wel duur Moab, qua hotels.

Tegen vijf uur hadden we een afspraak bij Moab Cowboy Offroad Adventures. Tijdens onze vorige reis zijn we hier eerder toevallig terecht gekomen door een advertentie. De Hell’s Revenge Sunset Tour is echt wel de moeite. Kent en Cricket Green baren dit familiebedrijf uit met hart en ziel. Twee heel sympathieke mensen waarmee we geregeld contact onderhouden via Facebook. Cricket gidst en jij mag je zelf aan het stuur zetten van een ATV-Wagentje. Deze tour is echt de moeite waard.

4 gedachten over “Dag 16: Moab”

  1. Geweldig , mooie foto’s en mijn vraagje is ! Als je een pas koopt voor al de NP is deze dan niet geldig voor dit park ?

  2. Moab Cowboy Offroad Adventures wat kost nou zoiets voor 2 personen? lijkt me wel leuk.

Reacties zijn gesloten.