Dag 21: van Hollywood tot Santa Monica

Eén dag is eigenlijk veel te weinig om een stad als LA te bezoeken. Maar dikwijls is het bij de planning van een roadtrip wikken en wegen, wat bezoeken we, hoeveel tijd waar,… Zo kwam het dus uit dat we nog maar één dag overhadden voor LA.

Onze bedoeling was zoals in San Diego een dag met de hop-on hop-off bustoer een deel van de stad te ontdekken. En gisteren had ik via Groupon tickets voor de Big Bus Tours kunnen aankopen voor de helft van de prijs. Vanmorgen bij de verantwoordelijke van Big Bus onze Groupon-vouchers omgewisseld voor tickets voor de bus, een fluitje van een cent.

We zijn dan helemaal vanuit Hollywood met de bus naar Santa Monica gereden. Tegen dat we er aankwamen was het tijd om te lunchen en dat hebben we gedaan in het Bubba Gump restaurant dat gelegen is op de Santa Monica pier. Na het lunchen terug naar d bushalt om onze tocht verder te zetten.

Het was al ruim vier uur toen we terug aan het vertrekpunt waren op Hollywood Boulevard. We zijn dan naar het hotel gekomen om onze koffers terug in te pakken want morgen is het liedje uit. We vliegen dan terug naar België via Frankfurt.

’s Avond zijn we dan nog eens gaan eten bij het Hardrock Café.

En hiermee zijn we aan het eind gekomen van deze verslagenreeks.