Dag 11: naar de aliens van Roswell

Er stond een niet al te lange verplaatsing van Santa Fe naar Roswell op het programma vandaag. Een drietal uurtjes rijden en geen echte bezienswaardigheden onderweg. Dat maakte dat we rond het middaguur reeds arriveerden in Roswell. We kozen bij het binnenrijden van Roswell om te lunchen in de Subway.

Toeristische dienst van Roswell

Na het middageten stopten we eerst bij de toeristische dienst van Roswell. Die vind je gewoon in de Main Street. We werden er vriendelijk begroet en kregen een brochuurtje en uitleg over de verschillende activiteiten die men in Roswell aanbiedt.

Internationaal UFO Museum

Wij opteerden om het international UFO museum te bezoeken. Dit kost 5 dollar per persoon en het biedt een overzicht van allerlei informatie ivm de UFO waarneming van 6 juli 1947.

Na het bezoek aan dit museum zijn we nog even inkopen gaan doen in de plaatselijke Walmart Supercenter. Logeren doen we in de Best Western El Rancho Palacio. Een mooi hotel met ruime kamers.

Het gerechtshof van Roswell

Onze algemene indruk van Roswell is dat je het eens moet gezien hebben indien je hier passeert of in de buurt bent. Maar om er enkele honderden kilometer voor om te rijden lijkt het ons niet de moeite.

Morgen gaat onze tocht verder naar Carlsbad en Carlsbad Caverns NP.

De complete fotoreeks vind je hier.