Dag 19: San Diego verkennen

Vandaag hadden we tickets voor Old Town Trolley Tours. Dit is een hop-on hop-off toer doorheen San Diego. Een ideale manier leek het ons om de stad te verkennen en gelijk ook zelf eens niet met de auto te moeten rijden.

We zijn voor het eerst opgestapt aan embarcadero en zijn bijna de hele toer meegereden om in Old Town af te stappen. Hier heb je het Old Town San Diego State Historic Park. Daar zijn een aantal musea, restaurants en giftshops. We hebben enkele van de kleine gratis musea bezocht en daarna zijn we gaan lunchen bij Old Town Mexican Café.

Na het eten zijn we met de trolley verder gereden en zijn we afgestapt aan Balboa Park. Maar gezien het al wat later in de namiddag werd hebben we daar geen musea meer bezocht, maar wel een kleien wandeling gemaakt.

Daarna met de trolley verder naar de wijk Little Italy. Deze wijk ligt op wandelafstand van ons hotel. In de late namiddag zijn we dan even teruggekeerd naar het hotel. Ik wilde mijn statief meenemen om tijdens zonsondergang nog wat aan avondfotografie te doen. Na het fotograferen zijn we dan teruggekeerd naar Little Italy om er ergens iets te eten. Het Italiaanse eten was voortreffelijk.

Morgen staat de korte rit tussen San Diego en Los Angeles op het programma, meteen ook de laatste echte rijdag.