Dag 13: naar de warmte van Utah

Er stond vandaag een lange, misschien wel de langste van onze roadtrip, verplaatsing op het programma. We vertrokken vanuit Grand Teton naar Springville in Utah.

Vanuit de Signal Mountain Lodge vertrokken we via de US-89 richting zuiden. Enkele stops langs deze weg die we gisteren niet meer hadden gedaan stonden op het programma. Zo stopten we bij Oxbow Bend, waar je een mooi zicht hebt op de Snake River.

Daarna stopten we ook nog bij Schwabacher Landing, dit uitzichtpunt bereik je via een korte onverharde weg. Je mag dit niet overslaan, en doe ook de moeite om naar de oever van de rivier te wandelen. Je wordt er ruimschoots voor beloond.

We zijn ook nog aan de Mormon Row gestopt. Dit zijn een reeks historische gebouwen die werden bewoond naar de eerste settlers hier. De meest iconische is zeker de John Moulton Barn.

Nadat we Grand Teton verlaten hadden zijn we nog even gestopt in Jackson. Een gezellig stadje waarin het leuk wandelen is.

Daarna hebben we geluncht in Afton. Hier bevind zich de grootste boog die gemaakt is van elkenhorens.

Na deze middagpauze begonnen we aan onze lange rit naar Springville, waar we pas tegen 18u30 aankwamen in het Best Western Mountain View Inn. Het voelt hier al behoorlijk wat warmer aan dan in de meer noordelijk gelegen parken.

1 gedachte over “Dag 13: naar de warmte van Utah”

  1. Paulien teunissen

    Fantastische reis , leuk om jullie te volgen mooie tips die ik zeker ga noteren voor ons volgende reisje …

Reacties zijn gesloten.